Bejelentés


Lily of the valley nyúlbirodalom A hobbytenyészet, ahol minden állat boldogan él!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A TENYÉSZETEM VÉGLEG ÚJ WEBOLDALRA KÖLTÖZÖTT!!!

AZ ALÁBBI CÍMEN VAGYUNK MOSTANTÓL ELÉRHETŐEK:

www.lilyofthevalleytenyeszet.webnode.hu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Üdvözöllek a Lily of the valley hobbinyúltenyészet weboldalán!

 
 Egész életemet meghatározta az állatok iránti szeretet. Első nyuszijaim kb. 10 éve kerültek hozzám, azóta vagyok a megszállottjuk. Eredetileg házinyulakat tartottam, amelyeket lassacskán fajnyulakra cseréltem.


Hobby tenyészetemben jelenleg nagytestű nyulak közül német világos nagyezüstök, pannon fehérek és újzélandi vörösek élnek, de tervezem, hogy kosorrú óriásokat és német óriás lepketarkákat is beszerzek.

 

Ugyanakkor törpékkel is szerettem volna foglalkozni, ezért fogtam bele a törpenyulak hobby szintű tenyésztésébe. Jelenleg klein rexek, oroszlánfejű törpenyulak, teddyk, kosorrú törpenyulak (oroszlánfejű, szatén, sima), kosorrú mini nyúl, valamint egy kis cser nyúl képezi az állományom. Törpék közül a kedvencem és nagy vágyam a kosorrú rex nyuszi. Egyszerűen imádnivalóak, az első látásra szerelem volt. Első törpenyulam Odettka volt, egy klein rex nőstény. Iszonyatosan beleszerettem a természetükbe, a kinézetükbe, a szőrükbe.


Számomra fontos az egészséges, különleges színű, szép formájú, méretre is megfelelő nyulak tenyésztése. Nyulaimat társállatként tartom, tenyésztésük számomra hobbi, nem pedig megélhetés. Az állataim kiváló tenyészetekből származnak, egytől egyig gyönyörű felmenők leszármazottjai. Célom nem a nyuszik mindenáron való értékesítése, hanem az, hogy a leendő gazdi jó társra találjon, a nyuszi pedig a megérdemelt álomgazdihoz kerüljön.


Ha megtetszettek ezek a gyönyörű állatok, és vásárlásra adja a fejét, először tájékozódjon, a nyuszit az ember évekre társául választja. A nyuszi megvásárlása nem lehet pillanatnyi szeszély, a leendő gazdinak végig kell gondolnia, hogy valóban megfelelő döntés-e a törpenyúl, megfelelő életszínvonalat tud-e biztosítani állatkájának, tudja-e állni az állatorvosi számlákat, a jó minőségű takarmányt, és fenn tudja-e tartani a nyuszi élete végéig a megérdemelt, minőségi életszínvonalat.

Ha felkészült egy új jövevény érkezésére, és az Én hobby tenyészetemre esett a választása, kérem nézze meg az eladó/előjegyezhető kis nyuszijaimat vagy az eladó tenyészállataimat, írjon emailt, keressen telefonon, bármilyen kérdésre  nagyon szívesen válaszolok.

 


 

Kutas Katalin hobbytenyésztő

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!